BANNERE


Vi kan levere alle slags bannere til både indendørs‐ og udendørsbrug – altid i høj kvalitet med knivskarpe farver og det rette udtryk til formålet.

Som nogle af de få i Danmark kan vi producere tekstilbannere med print på begge sider, ligesom vi er leveringsdygtige i bannere i ekstra bredde. Vi har et stort udvalg af materialer og efterbehandlinger.

Vi leverer mange bannere til festivaler, sportsarrangementer, messer og lignende. Både små og store events. Vi stiller ikke krav til mængde og behandler alle ordrer i samme høje kvalitet.

  • Danmarks hurtigste leveringstid på bannere
  • Bedste rådgivning til køb af bannere – Ring i dag!
  • Vi klarer små og store ordrer
Kontakt os for rådgivning og priser
Se efterbehandlinger

Tekniske specifikationer

Materialeudvalget omfatter bl.a. polyester kvaliteter som 110 g, 130 g, 205 g, Nonwoven 150 g, Nonwoven 300 g, Flagpolyester 150 g, Satinette 135 g og Satinette 210 g. Derudover printer vi solvent på materialer som kalke, canvas, frontlit PVC, backlit PVC, net PVC og blockout PVC, hvor sidstnævnte kan printes på begge sider. For due sub er max bredden 320 cm, mens solvent går op i 500cm – og begge steder er længden efter ønske. For serigrafi er max 200×600 cm.